Читај ми!

Где је венчање, ту је Ед Ширан

Упркос томе што највероватније не добија хонораре за ове наступе, Ед Ширан целог лета иде са свадбе на свадбу!

Британски певач, композитор и музичар Ед Ширан упознао је глумицу Кортни Кокс са певачем групе „Сноу патрол“ (Snow Patrol), Џонијем Мекдејдом 2013. године, а сада се њих двоје венчавају.

Ширан ће, наравно, свирати на њиховом венчању.

„Захвални смо Еду што нас је упознао и не могу да замислим да нам он не одсвира нешто на венчању“, рекла је Кортни Кокс за Сан (The Sun).

Ово није прво венчање на коме ће Ед свирати овог лета. Почетком месеца, размрдао је сватове на свадбеном весељу Ронана и Сторм Китинг у Шкотској.

Помогао је и басисти бенда "Kodaline" Џејсону Боланду да запроси своју девојку пред 80.000 људи прошлог јуна.

Почетком године је упао на први плес једног пара, а многи се одлучују да своје девојке запросе уз Ширанове песме јер важе за романтичне химне нове генерације, пише MTV.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије