Читај ми!

Адел објављује „25“ у новембру!

Откако је оставила свет без даха својим албумом „21“, објављеним 2011. године, сви жељно ишчекују њено ново издање. Чекање ће се, кажу, исплатити, а „Билборд“ је управо ексклузивно објавио да њена издавачка кућа "XL recordings" планира да објави албум у новембру.

Чини се да Адел и не жури са објављивањем новог албума. Након што је снимила Гремијем и Оскаром награђену песму Skyfall за истоимени 007 филм, она се потпуно посветила свом у међувремену рођеном детету и партнеру Сајмону.

Као што се претпостављало, наследник албума „19“ и „21“ носиће назив „25“, колико је и Адел имала година када је написала већину песама.

Очекивања од албума „25“ су зато веома велика, али ако је веровати најавама њених колега, Адел је на висини задатка.

Ед Ширан је у недавном интервјуу за "Capital FM" рекао да су сви одушевљени оним што је Адел сада припремила.

„Нисам чуо њене нове песме, али сви за које знам да су радили са њом су ми рекли: 'Брате... тај албум!' Наводно је веома, веома добар“, рекао је Ед.

Остаје нам само да се надамо да је новембар заиста месец који ће обележити повратак Адел на музичку сцену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије