Читај ми!

Дуо "Astral Projection" 29. августа у „Барутани“

Нова ауторска издања у добро познатом миксу чувеног двојца "Astral Projection", посетиоци београдске „Барутане“, моћи ће да чују 29. августа.

"Astral Projection" је музичка група са базом у Израелу која се бави продукцијом музике обојене "psychodelic trance" и "goa trance" звуком.

Сматрају се творцима овог правца и до данас су међу највећим именима светске "trance" сцене, преноси Танјуг.

Иза пројекта "Astral Projection" стоје Ави Нишим и Лиор Перлмутер који највећи број издања објављују за своју етикету Trust In Trance, а издају и за познате куће попут Transient UK, Nova Tekk, Avex, Blue Moon и TIP World.

У својој, више од 20 година, дугој каријери која је константно праћена подршком и сарадњом са највећим именима "trance" сцене, снимили су 11 албума и велики број ремикса.

Домаћу подршку на концерту у барутани пружиће им ди-џеј Aquapipe, Сиви, Макс и Алберт, а улазнице се у претпродаји могу набавити по цени од 1.000 динара на свим продајим местима „ДД Тикетса“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије