Читај ми!

Пете вечери на Ушћу било више од 80.000 људи!

Синоћ је кроз капије „Белгрејд бир феста“ прошло преко 80 хиљада посетилаца, који су дошли да прате наступе састава „Артан Лили“, „Пипс, чипс и видеоклипс“, „Неверне бебе“, Кикија Лесендрића и „Пилота“, ди-џеја Сендија Ривере...

Пете вечери на Ушћу било више од 80.000 људи! Пете вечери на Ушћу било више од 80.000 људи!

Пето вече „Белгрејд бир феста“ започело наступом бенда „Артан Лили“, којим је на најбољи начин почело загревање за претпоследње вече најпосећенијег фестивала.

Публика је потом уживала у наступу гостију из Хрватске, бенда „Пипс, чипс и видеоклипс“ (Pips, Chips & Videoclips).

Уследили су, од стране публике одлично прихваћени наступи „Неверних беба“ и Кикија Лесендрића и „Пилота“ који су поред хитова извели и нове нумере, на којима су се представили са гошћама из бенда „Луминизе“.

По завршетку њиховог наступа, ди-џеј Сенди Ривера је отпочео свој наступ на електро-бини и на Ушће донео атмосферу која влада на светским фестивалима.

Током вечери на Ушће је пристизао велики број људи, тако да је наступе пратило преко 80 хиљада посетилаца.

После музичког програма на великој бини уследила је додела награда победницима такмичења: „Кош за чист град“ и #Beerfestcanfie (селфи са лименком омиљеног пива и друштвом).

У оквиру кампање „Бирам да рециклирам“ седму годину за редом додељене су вредне награде учесницима у игри „Кош за чист град“, која је реализована од 1. до 12. августа на „Бир гардену“. У игри је учествовало преко 200 људи, а прикупљено је око 500 килограма лименки за рециклажу.

Прву награду, мушки бицикл чији је рам направљен од алуминијума, односно од рециклираних лименки добио је Денис Санчић. Друга награда, женски бицикл чији је рам направљен такође од алуминијума, добио је Марко Милановић. Обе награде су поклон рецан Фондације за рециклажу лименки за пиће.

Треће место - сто литара Леденог Кваса, освојио је Немања Милановић, а награду му је доделила компанија „ИНТ 011“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара