Читај ми!

Бреговић демантује да је платио милион евра због плагирања

Адвокат познатог музичара Горана Бреговића демантовала је вест да је због плагирања песме, која је коришћена у филму „Аризона дрим“, Горан Бреговић платио Енрику Масијасу милион евра одштете.

Поводом вести да је познати кантаутор Горан Бреговић платио казну за плагирање песме француског музичара Енрика Масијаса, коју је Радио-телевизија Србије преузела са портала подгоричких Вијести, у РТС је стигао деманти од Бреговићевих правних заступника.

Деманти преносимо у целости:

„Сензационалистички покушај медијских кућа, у овом случају РТС-а, да непрофесионалним извештавањем подигну сопствени рејтинг, произвео је дана 21.08. ове године информацију поновљену у више наврата, која обилује неистинитим чињеницама.

Горан Бреговић никада није имао никакав судски спор поводом регулисања/повреде било каквих ауторских права у Републици Француској, стога није постојао, нити постоји основ за исплату било ког износа, укључујући и енормних милион евра одштете било ком аутору, како је ваша медијска кућа пренела.

Позивам Вас да наредни пут чињенице везане за професионални рад Горана Бреговића најпре проверите код 'Universal Music France', односно код 'Aquarius Music Publishing'“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара