Читај ми!

Концерт изненађења на „Бир фесту“

За протекла четири дана кроз капије „Бир феста“ на Ушћу прошло је преко 240.000 посетилаца, који су имали прилку да уживају у разноврсном музичком програму и пивским укусима. Зато су организатори одлучили да продуже добар провод за још један дан, као и да организују концерт изненађења.

Верна пубилка добила је прилику да у чарима најпознатије музичко-пивске манифестације ужива један дуже - и у понедељак, 24. августа.

Организатори „Бир феста“ у сарадњи са „Дринк стор“ одлучили су да публици последњег дана фестивала поклоне концерт изненађења - најбољи провод за крај, саопштио је продуцент фестивала, „Београдска културна мрежа“.

Са велике бине многобројној публици ће се поклонити велика музичка звезда, који никада до сада није наступао на „Бир фесту“.

„Гарантујемо незабораван провод, посебно за женски део публике“, кажу продуценти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара