Читај ми!

„Бир фест“ се продужава за један дан!

Због верне публике која је на концерте на Ушћу, претходних дана долазила и по киши, продуцент фестивала – Београдска културна мрежа, одлучио је, да уз подршку града Београда, продужи фестивал за један дан!

„Бир фест“ се продужава за један дан! „Бир фест“ се продужава за један дан!

На тај начин „Бир фест“ ће прекинути традицију да се фестивал завршава недељом, већ ће се, по први пут, провод наставити и у понедељак!

Публику очекују наступи домаћих звезда - „Земља грува“ (19.45-20.30) и „Ју групе“ (22.00-22.45), као и гостију из Сарајева групе „Валентино“ (20.45-21.45).

Бесплатан превоз за посетиоце „Бир феста“ биће организован и у понедељак на истим линијама и по истој сатници која је важила за све дане фестивала, а у оквиру акције „Друштво, ко вози кући“ коју је организовала компанија „Хајнекен Србија“.

Функционисање јавног градског превоза функционисаће као и за све дане фестивала.

Такође је дошло до промена и у већ најављеном музичком програму за дане викенда.

Посетиоци ће тако, уместо вечерас, у спектакуларном наступу светски познатог ди-џеја Сендија Ривере моћи да уживају у недељу од 23.15 до 00.30, док ће у суботу уместо најављеног бенда „Артан Лили“, од 19 часова ће наступити „Дингоспо Дали“.

Преостали програм за суботу остаје непромењен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара