Читај ми!

Киша не мења програм „Бир феста“

Бенд „Болесна штенад“ отвориће друго вече 13. „Бир феста“, потом ће пред публику на београдском Ушћу изаћи "Who See", „Рундек карго трио“ и „Бед копи“, а програм ће затворити „Бабе“.

Друго вече београдског фестивала музике и пива одвијаће се без измена и понудиће врхунски музички програм уз наступ бенда „Болесна штенад“, који отвара вече.

Уследиће концерт нових звезда црногорске хип-хоп сцене "Who See", а потом ће наступити један од највећих регионалних извођача Дарко Рундек са актуелним бендом „Рундек карго трио“.

Миљеник београдске публике извешће на Ушћу добро познате хитове групе „Хаустор“. Након њих следе београдски репери „Бед копи“, а музички програм до поноћи зачиниће „Бабе“.

Прво вече 13. издања „Бир феста“ обележили су концерти групе Нено Белан и "Fiumens", „Рибље чорбе“ и врхунског ди-џеја Роџера Санчеза, као и слика 30.000 људи које ни киша, а потом ни јак пљусак нису спречили да уживају у наступима својих омиљених музичких звезда.

Највећи пивско-музички фестивал у овом делу Европе почео је наступима бендова „Шинобуси“, „Котон пикерс“ и Николе Врањковића.

Потом је успедио наступ Нена Белана и његове екипе музичара. Публика се моментално орасположила захваљујући хитовима Причај ми о љубави, Звуци улице, Ја волим је, Лудо заљубљен, док је публика пратила Белана готово хорски.

Бора Ђорђевић и „Рибља чорба“ уместо поздрава наступ су почели хитом Ја ћу да певам.

„Ове муње су нам као светлосни ефекти“, поручио је певач пркосећи невремену са хиљадама својих обожавалаца који су сваку његову реч или песму са бине испратили сложно и углас.

Публика није одустала ни након „Чорбиног“ двочасовног наступа на коме су се низали хитови Два динара, друже, Последња песма о теби, Ја ратујем сам, него је наставила провод испред електронске бине уз светски познатог ди-џеја Роџера Санчеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво