Читај ми!

Киша и сјајне свирке за почетак „Бир феста“

Наступима бендова „Шинобуси“, „Котон Пикерс“ и Николе Врањковића на београдском Ушћу почео 13. фестивал „Бир фест“. Прво вече обележила „Рибља чорба“ и киша, а посетиоце једног од најпосећенијих музичких фестивала у Источној Европи вечерас ће забављати "Who See", „Бед копи“, „Рундек карго трио“, „Бабе“.

Први гости из региона Нено Белан и његова група "Fiumens" стигли су пред публику на Ушћу пре Боре Ђорђевића и легендарне „Рибља чорбе“, редовних и омиљених извођача на овом фестивалу већ годинама уназад.

Након домаћег звука посетиоци су уживали у два сата електронског спектакла који је приредио светски познати ди-џеј Роџер Санчез. 

За друго вече београдског фестивала музике и пива најављени су наступи црногорске хип-хоп групе "Who See" и „Рундек карго трија“.

Киши ће се вечерас, заједно са публиком „Бир феста“, супротставити и „Бед копи“ и „Бабе“, као и „Болесна штенад“.

Као и до сада, свих пет фестивалских дана улаз ће бити бесплатан а међу извођачима наредних дана ће бити Даворин Боговић, један од оснвача „Прљавог казалишта“, затим загребачки фолк-панк бенд „Бркови“, „Неверне бебе“, „Вампири“, нишка „Галија“ и многи други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво