Читај ми!

Све је спремно за „Бир фест“!

Овогодишњи, 13. „Београдски Бир фест“ вечерас почиње и трајаће до недеље, 23. августа, на београдском Ушћу и свих пет фестивалских дана улаз ће бити бесплатан.

Како наводе организатори, највећи пивски и музички фестивал у источној Европи и овог августа спреман је да прихвати 700.000 посетилаца и пружи пет дана врхунске забаве и уживања у музици и најразноврснијој понуди пива у земљи.

Посетиоци ће ове године моћи да на једном месту пробају преко 150 врста пива из 40 земаља света, а током пет дана фестивала очекују их наступи преко 30 извођача и бендова, као и два светски позната ди-џеја.

Концерт првих гостију из региона Нено Белан и „Фјуменс“ почиње у 20.20 , а легенде српског рокенрола ће атмосферу довести до усијања већ од 21.30. Бора Ђорђевић и „Рибља чорба" су спремни да приреде концерт за памћење, а посетиоце очекује и изненађење.

Након домаћег звука, од 23 часа посетиоци ће моћи да уживају у два сата електронског спектакла, који ће приредити светски познати ди-џеј Роџер Санчез.

И ове године пиће и сувенири ће моћи да се плаћају искључиво фестивалском картицом, док ће храна и дувански производи моћи да се купе готовином. Први, минимални износ за уплату је 300 динара, од чега је 100 динара на име депозита, који се у целости враћа приликом рефундације средстава.

Посетиоци ће фестивалске картице моћи да изнајме на 13 видно означених продајних места, где ће у току фестивала моћи и да допуне своје картице, као и да по завршеном коришћењу врате картицу и рефундирају преостала средства.

Организатори напомињу да се само уз рачун који се добије приликом изнајмљивања картице могу рефундирати преостала средства. Највиши износ који може да се рефундира током трајања фестивала је 2.000 динара.

У току пет дана одржавања фестивала, у периоду од 18 часова до четири ујутру за саобраћај ће бити затворене улице Ушће на делу од Пословног центра „Ушће“ до Булевара Николе Тесле, укључујући и део поред Дунава, затим Булевар Николе Тесле на делу од Булевара Михајла Пупина до Трешњиног цвета.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво