Читај ми!

Сутра почиње „Бир фест“

Мање од 24 сата остало је до почетка „Бир феста“, највеће летње музичке манифестације у главном граду. Током пет дана, очекује се око 700.000 посетилаца из земље и иностранства! Улаз је бесплатан, а због притужби становника околних зграда на буку, концерти ће ове године трајати краће: до један после поноћи радним данима и до два сата викендом.

Квалитетна музика, хладно пиво и добре вибрације. То је београдски „Бир фест“. Поред редовних извођача као што су „Ортодокс Келтси“, „Рибља чорба“, Нено Белан и Дарко Рундек, ове године и нешто ново.

„Даворин Боговић, некадашњи члан 'Прљавог казалишта', бенд 'Бркови' из Загреба, црногорска хип-хоп атракција "Who See", а велико изненађење ове године биће и велике звезде електронске сцене, Роџер Санчез, ди-џеј Сенди Ривера, као и електро-фанк састав из Холандије 'Кракен смак'“, навела је Зое Кида из организације великог београдског фестивала.

Осим концертног простора на Ушћу, „Бир фест“ ће попунити и београдске хотеле, хостеле и приватан смештај, а тиме и престоничку туристичку касу.

„После оволико година колико траје, 'Бир фест' је после локалног фестивала прерастао у регионални. Очекујемо повећан број гостију из Македоније, Црне Горе, Хрватске, Бугарске и Босне и Херцеговине“, каже Александар Василијевић из Удружења хотелијера и угоститеља.

Ксенија Морић Трипић, испред „Кристал код апартмана“, каже да је за туристе у августу припремљено много акција и попуста како би смештај јефтинији од хотелског у овом моменту био још приступачнији.

Неки туристи ће у Београд доћи на дан-два, али има и оних који ће остати свих пет дана фестивала.

Према речима директора Туристичке организације Београда Миодрага Поповића, неки гости престонице ће свакако хтети да погледају још нешто од садржаја које Београд нуди.

„Само током овог лета, Туристичка организација Београда организовала је четири нове атракције које нудимо и Београђанима, али и гостима из земље и иностранства“, нагласио је Поповић.

С тим новим туристичким програмима, престоница сада има више од тридесет организованих тура обиласка града.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво