Читај ми!

У среду почиње 13. „Бир фест“

Пет фестивалских дана, више од 30 извођача и бендова, бесплатан улаз! И овог августа, „Бир фест“ је спреман да прихвати 700.000 посетилаца и пружи врхунску забаву и уживање у музици.

У среду почиње 13. „Бир фест“ У среду почиње 13. „Бир фест“

Овогодишњи, 13. „Бир фест“ (Belgrade Beer Fest) почеће 19. и трајаће до 23. августа 2015. године, на београдском Ушћу. Током свих пет фестивалских дана улаз ће бити бесплатан.

Највећи пивски и музички фестивал у Источној Европи спреман је да прихвати 700.000 посетилаца и пружи пет дана врхунске забаве и уживања у музици и најразноврснијој
понуди пива у земљи.

Наступиће више од 30 извођача и бендова, као и два светски позната ди-џеја.

Иако је раније другачије најављено, група „Бед копи“ наступиће у четвртак (у 22.25), а „Кристали“ у петак (20.45).

Такође, су промењени термини групама „Кербер“, која наступа у петак (21.45) и „Галија“, која ће пред публику изаћи у суботу од 21 час. „Вампири“ ће се појавити на главној бини у 20 часова у суботу, док „Неверне бебе“ наступају од 20 часова у недељу.

Посетиоце, осим богатог музичког програма, очекује више од 150 врста пива из 40 земаља света.

Фестивалске картице за сувенире и напитке 

И ове године пиће и сувенири ће моћи да се плаћају искључиво фестивалском картицом, док ће храна и дувански производи моћи да се купе готовином. Први, минимални износ за уплату је 300 динара, од чега је 100 динара на име депозита, који се у целости враћа приликом рефундације средстава.

Картице ће моћи да се изнајме на 13 продајних места, где ће у току фестивала моћи и да се допуне, као и да се рефудирају преостала средства.

Само уз рачун који се добије приликом изнајмљивања картице могу се рефундирати преостала средства. Највиши износ који може да се рефундира током трајања фестивала је 2.000 динара.

Током свих пет дана фестивала, у периоду од 18 до четири часа ујутру, за саобраћај ће бити затворене улице Ушће на делу од Пословног центра „Ушће“ до Булевара Николе Тесле укључујући и део поред Дунава, затим Булевар Николе Тесле на делу од Булевара Михајла Пупина до Трешњиног цвета.

У истом периоду биће промењен и режим градског превоза, тако да ће се возила јавног градског саобраћаја кретати измењеном трасом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара