Читај ми!

„Рибља чорба“ слави 37. рођендан

На концерту на пиротском Омладинском стадиону, један од најпопуларнијих рок бендова у Србији и бившој Југославији, „Рибља чорба“ 37. рођендан групе.

„Рибља чорба“ слави 37. рођендан „Рибља чорба“ слави 37. рођендан

Вече пре 15. августа, што је званичан рођендан легендарне рок групе, на пиротском Омладинском стадиону било је 5.000 посетилаца свих генерација који су певали као један, преноси Бета.

Фронтмен „Рибље чорбе“ и аутор њихових бројних хитова, Бора Ђорђевић захвалио је публици на дивној атмосфери.

Ђорђевић је, у разговору са новинарима, нагласио да му је драго и да је поносан на то што музику његове групе слушају чак четири генерације и што најмлађи уживају уз њихове песме.

„'Рибља чорба' траје 37 година. Управо 15. августа обележавамо јубилеј. Четири генерације су одрасле на нашој музици. Некако се та традиција наставља. Не знам због чега и како, али и сасвим малој деци музика 'Рибље чорбе' прија. То ми веома импонује и прија“, рекао је Ђорђевић.

Новинарима је открио и чему у Пироту не може да одоли.

„Први пут смо овде свирали у некој школској фискултурној сали, други пут на оронулом стадиону, на овом истом на коме сада наступамо, али је сада он неупоредиво лепши. Било је свирки још у неколико наврата. После једног концерта руководство града нас је водило на пиротски качкаваљ. Од тада сам почео да обожавам пиротски качкаваљ и стално га купујем у самопослузи. Пиротском качкаваљу не могу да одолим“, испричао је лидер легендарног рок бенда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара