Читај ми!

"Masai Warriors" и "Happy People" овог викенда у „Барутани“

Један од тренутно најактивнијих београдских ди-џеј колектива, "Masai Warriors", наступиће у петак у „Барутани“ док ће дан касније, први пут после 10 година, на овој сцени наступити домаћи колектив "Happy People".

"Masai Warriors" и "Happy People" овог викенда у „Барутани“ "Masai Warriors" и "Happy People" овог викенда у „Барутани“

"Masai Warriors" је етикета основана 2010. године са идејом да промовише младе ди-џејеве и продуценте из Србије и Балкана уопште. Скоро пет година након оснивања има више од 20 извођача, преноси Танјуг.

Овог петка екипа „ратника“ наступа у „Барутани“, у оквиру клупске вечери "Control", а посетиоце чека целовечерња журка док се за ди-џеј пултом буду смењивали Звеин, Данијел Чехранов, Вук Смиљанић и Кид Кими, најављују организатори.

Након 10 година од свог последњег наступа у „Барутани“, "Happy People" је поново на најлепшој калемегданској позорници. Овај ди-џеј колектив настао је још давне 1994. године, а екипа која стоји иза овог имена директан је „кривац“ за неке од најбољих београдских журки у периоду од 1997. до 2005. године.

Занимљиво је да су 2014. године наступили у Денс арени „Егзит“ фестивала, поводом прославе 20 година техна у Србији.

Ове суботе, "Happy People" су у „Барутани“ у свом легендарном саставу: ди-џеј Горан Змикс Ковачевић, ди-џеј Лале & Петко, а улаз ће бити бесплатан до 25 минута након поноћи, док ће после тога карта коштати 250 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије