Читај ми!

Прича о плагијату Бруна Марса стигла до британских медија

Певачица Снежана Мишковић Викторија верује да су њену песму „Улице мрачне нису за девојке“ из 1984. године украле светске музичке звезде Бруно Марс и Марк Ронсон, пише британски портал „Метро“.

Након што је Викторија оптужила Марка Ронсона и Бруна Марса да су украли њену песму, вест о томе пренели су и поједини британски портали.

Српска певачица Снежана Мишковић Викторија оптужила је Бруна Марса да је плагирао песму из 1984. године Улице мрачне нису за девојке.

"Uptown funk садржи 80 посто моје песме, али засад не журим с тужбом пошто би ми судски поступак одузео време“, рекла је Викторија, додавши како јој је славни певач украо песму коју је изводила док је била у бенду „Аска“.

„Након што преслушате њену песму, разумећете зашто их је оптужила за плагијат“, пише портал Метро.

Чини се да је Викторија успела да увери британску јавност да је реч о плагирању. Макар већину оних који су учествовали у анкети која је објављена на веб страници тог портла.

Док 38 одсто сматра да није реч о крађи песме, 62 одсто одговорило је потврдно.

Марс се још није огласио поводом новонастале ситуације.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије