Читај ми!

„Бир гарден“ се захуктао: Бесплатне свирке за свачији укус

Током 20 дана, колико већ траје први „Бир гарден“ посетиоци су могли да уживају у концертима више од 40 бендова из земље и региона. Наредних дана наставља се низ одличних свирки јер наступе на Ади припремају: „Гоблини“, "Hornsman Coyote and Soulcraft", „Вампири“, „Ућути пас“.

Среда је резервисана за реге звуке екипе "Hornsman Coyote and Soulcraft". „Свирамо изворни 'рутс' реге, а на репертоару ће се наћи нумере са првог, као и неке са другог албума на коме тренутно радимо“, поручују музичари из овог бенда. 

Четвртак вече музички ће „зачинити“ наступи три бенда: "Ensh", "Ti", а након њих култни панк-рок бенд „Гоблини“.

„Осим песама које публика зна са наших албума, спремамо и пар изненађења. У питању су импровизације у духу краутрок традиције, репетитиван ритам уз мелодије којима ћемо пловити заједно за публиком“, најавио је Илија Дуни из „Гоблина“.

Искусни панк рокери обећавају најгласнију журку: „Публика ће имати прилике да чује наш стандардни репертоар којим ћемо обухватити све албуме бенда. Као и увек, даћемо свој максимум, пошто наша публика не зна за другу опцију. Волели бисмо да видимо што већи број људи испред нас, јер је управо то оно што нас покреће“.

Концерти бендова "Soul Trains" и „Вампири“, најављени за петак, подсестиће публику на изворни рок звук. „На репертоару ће се наћи и неке песме које нисмо свирали последњих 20 година, као и неке нове попут Пут за прави пут“, открива Ера, фронтмен групе „Вампири“ која је направила прави „бум“ почетком деведесетих, а која се релативно скоро вратила на сцену на радост бројних фанова.

Бечејски поп састав „Ева Браун“ пред београдском публиком наступиће у суботу, 1. августа, а исто вече резервисано је и за момке из групе „Ућути пас“. 

И чланови састава "Couple Up & Bg Fank" поручују да за 2. август припремају најбољу журку на „Бир гардену“: „На журци ће нам се придружити и ди-џеј БКО, па нек су нам Бог и сви произвођачи пива у помоћи, а имамо и изненађење за фанове, јер ће наш ем-си Томи Ти извести сет ауторских песама“.

Одличан провод се наставља и после викенда уз бенд "Bricks and Cans" који свирају обраде рокабили и рокенрол хитова, с краја педесетих и почетка шездесетих година, а да су добро пиво и добра музика најбољи начин да се поведе летњи дан, потврђује и Јелена Симеуновић, певачица бенда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се