Читај ми!

„Си денс“ и „Егзит авантура“ иду ка рекордној посећености

„Егзит авантура“, коју чине „Егзит“ и „Си денс“ фестивал на Јазу готово сасвим извесно ће оборити рекорд са више од 200.000 посетилаца.

На „Егзиту“  је ове године било рекордних 190.000 посетилаца, а очекује се да ће их на другом „Си денс“ фестивалу бити око 100.000, са двоструко више странаца него прошле године, оценила је у изјави за Танјуг пи-ар „Егзита“ Јелена Галетин.

Посетиоци „Си денс“ фестивала долазе из 40 земаља, махом из региона и Западне Европе.

Прве вечери спектакуларни наступ групе „Продиџи“, који је први пут наступао у Црној Гори, пратило је око 35.000 људи, синоћ их је било око 25.000, а више десетина хиљада се очекује вечерас када наступа Рошин Марфи, некадашња чланица састава „Молоко“, на чијем је наступу 2003. године на „Егзиту“ било 50.000 људи.

Звезде друге вечери „Си денса“ били су „Рудиментал“, „Сигма“ и "Flight Facilities", а посебну пажњу привукао је регионални бенд „Дубиоза колектив“ који је подигао публику на ноге.

За време њиховог наступа у публици су се могле видети заставе из свих земаља региона.

У „Егзитовом“ кампу на плажи Јаз има око 5.000 људи, који су веома задовољни организацијом, као и извођачима, због којих су се одлучили да посете „Си денс“ фестивал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара