Читај ми!

Нови албуми убудуће само петком

Велике светске дискографске куће и стриминг сервиси договорили су се да ће убудуће сви нови албуми излазити истог дана - петком.

Овим потезом, Међународна организација дискографске индустрије (ИФПИ) намерава да смањи пиратерију и стимулише продају, преноси Танјуг.

У тој Организацији, наиме, сматрају да је петак, као почетак викенда, дан када потрошачи највише купују. Петком је и највећа активност на друштвеним мрежама, што ће, како се надају, помоћи стварању „узбуђења око нових издања“.

„Размишљајући о петку, размишљаћете и о новој музици“, рекла је Френсис Мур, извршна директорка ИФПИ.

Досад су нови албуми у Британији и Француској објављивани понедељком, у САД уторком, а у Немачкој и Аустралији петком, што је остављало простор за илегално скидање садржаја.

Поједине земље, попут Јапана, међутим, и даље ће објављивати нове албуме другим данима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара