Читај ми!

„Фејтлес“ и „Капитал ситиз“ за крај 15. „Егзита“

Јубиларно, 15. издање једног од најбољих европских фестивала, „Егзита, вечерас ће затворити добро познати британски електронски бенд „Фејтлес“ и поп дуо из Лос Анђелеса „Капитал ситиз“.

Финално вече на Главној бини фестивала отвориће нова немачка поп сензација, „Милки чанс“ (Milky Chance), након чега ће централни стејџ заузети творци планетарног хита Safe&Sound, „Капитал ситиз“ (Capital Cities).

Двадесет година каријере на 15. рођендану „Егзит“ фестивала обележиће један од најбољих електронских састава свих времена – „Фејтлес“ (Faithless).

У Денс арену долази убедљиво најутицајни продукцијски тим британске денс музике – „Лефтфилд“ у свом наступу уживо, а грамофоне ће на једном од најпознатијих плесних подијума на свету преузети електронски дуо "Tale of Us" и владар берлинске сцене Диксон.

Звезда Експлозив бине биће један од највећих светских метал бендова, "Fear Factory", док на Фјужн долазе „Хладно пиво“ и Рамбо Амадеус. На No Sleep Novi Sad бини руски продуценти Енеj и Боп зачиниће ову недељу са правом дозом drum'n'bassа, што ће представити савршену увертиру за спектакуларну завршницу петнаестог рођендана Фестивала „Егзит“!

Улазнице за завршну ноћ се продају на свим благајнама „Гигстикса“ до 16 часова, после чега раде само фестивалске благајне на Тврђави, и коштаће 3.500 динара.

Фестивалске благајне се налазе пре улаза у фестивалски простор код „Ловотурса“ и код цркве испод сата. Посетиоци се упозоравају да се чувају од разних фалсификата који у ово доба увек круже по друштвеним мрежама и на улици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије