Читај ми!

Од Њумена и Мануа Чаоа се трећег дана очекује највише!

Британски певач и музичар Џон Њумен наступиће као велика звезда треће вечери Фестивала „Егзит“ у Новом Саду, посебно што је његова песма "Love Me Again" постала својеврсна химна овогодишњег фестивала.

Овај хит сингл, који је још увек на врху светских топ листа, већ месецима се врти на свим радио-станицама као најава за овогодишње 15. издање фестивала.

Џон Њумен се у сам светски врх пробио још 2012. године када се појавио у песми Feel The Love бенда „Рудиментал“, са којим су стигли на прво место британске листе синглова, а сам „Рудиментал“ је такође обележио прошлогoдишњи „Егзит“ као један од најишчекиванијих наступа.

Слично је и с Њуменом, који је дефинитивно један од највећих тзв. хедлајнера рођенданског издања фестивала.

Пре њега ће на главној бини прва публику дочекати Сара Ренар, млада кантауторка из Хрватске, која је ове године ушла међу неколико десетина бендова победника конкурса „Наступи на Егзиту 2015“, а само она и још један од њих, добили су прилику да наступају на „Мејн стејџу“.

Неприкосновене звезде треће вечери биће Ману Чао и његов бенд, који ће наступати у поноћ, а с обзиром на њихову претходну свирку на „Егзиту“, може се очекивати можда и највећа гужва испред Главне бине.

У „Денс арени“, која негује електронску музику, у два сата после поноћи наступиће Мартин Гарикс, а око пет ујутру очекује се наступ љубимца фестивала Марка Настића.

Претпоследњег дана фестивала у Новом Саду организатори очекују највећу посету и рекордан број љубитеља музике и фестивалске забаве. „Егзит“ траје до 12. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара