Читај ми!

Летњи техно маратон на Макишу

Jеднодневни фестивал "Techno Drive" окупиће 25. јула, на Макишу, највећа домаћа ди-џеј имена попут Дејана Милићевића, Боже Подунавца, Спидија, a специјални гост 20-часовног техно маратона биће Јакопо Ферари из Италије.

Љубитељи електронске музике моћи ће да уживају у 20-часовном техно маратону, на којем ће наступити ветеран београдске техно сцене Божа Подунавац, интернационално познати продуцент и ди-џеј Дејан Милићевић, као и Спиди, млади београдски ди-џеј и продуцент, који је за кратко време освојио домаћу техно публику.

Поред домаћих ветерана и млађих снага, на сцени ће се наћи и специјални гост из Италије Јакопо Ферари.

Његове траке се пуштају у најбољим клубовима широм света и један је од најперспективнијих ди-џејева и продуцената на италијанској сцени. Истакао се 2012. године, када је, после одличних критика колега, међу којима су Џон Аквавива и Пирупа, пет пута заредом објављивао материјале под окриљем једне од најбољих италијанских издавачких кућа "Natura Viva", која је прославила многа сада међународно позната имена из света ди-џејинга (Дабфајер, Формат Б, Оливер Хантман, Сем Паганини, Карло Лио).

У јануару 2014. године, Фераријево издање Limp Lamp нашло се међу фаворитима портала Beatport, пуштано је на радију Ibiza Global и подржали су га светски познати продуценти као што су Ричи Хотин и Марко Карола. Наступао је са бројним светски популарним именима жанра.

За загревање, на макишком техно маратону, биће задужени све популарнији ди-џеј дуо из Ужица Лука Вуковић и Иван Радојевић, техно дама Локо Бејби, самЛуда и Милован Стојановић, док ће на афтер партију музику пуштати Конкрит ди-џејз, екипа позната по „тврдом“ звуку, затим "Belgrade Afterhours" двојац Манћа и ди-џеј Марк Паник, као и Александар Рајић и Душан Лазовић.

Фестивал "Techno Drive" организује "Route 011". Улазнице, по промотивној цени од 500 динара, могу се купити на свим продајним местима „Тикетлaјна“, а на улазу ће цена карте бити 600 динара.

Такође, у продаји су и ВИП улазнице по промотивној цени од 1.000 динара, док ће на дан журке коштати 1.200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се