Читај ми!

Штранд омиљена дестинација „егзиташа“

Портпаролка Егзит тима Јелена Галетин Жакић изјавила је данас да је Штранд омиљена дестинација „егзиташа“ и да је управо та новосадска плажа ове године одређена за локацију „Егзитовог“ кампа.

Она је Танјугу рекла да је камп отворен јутрос у осам, да су први посетиоци већ дошли и да су све службе спремне да дочекају велики број гостију.

„Током претходних година анкетирали смо посетиоце и „Егзита“ и кампа и од њих смо сазнали да, без обзира где се камп налазио, сви они радо одлазе на Штранд, тако да смо им ове године у неку руку изашли у сусрет и камп поставили баш на најлепшој плажи на Дунаву – новосадском Штранду“, рекла је портпаролка Егзита.

Она је истакла да је Егзит тим у сарадњи са Новим Садом обавио све припреме, па је тако ЈКП „Чистоћа“ поставила велики број канти за отпатке не само у кампу и око њега, већ и на свим местима где се претпоставља да ће бити већи број гостију.

Градско саобраћајно увело је низ ванредних линија градског саобраћаја, и то од железничке станице до кампа, од железничке станице до Петроварадинске тврђаве и од Тврђаве до кампа.

Поред тога, изузетно се води рачуна и о безбедности како гостију тако и Новосађана, па је Полицијска управа Нови Сад ангажовала и поприличан број људи да се стара о безбедности како у кампу тако и на целом фестивалу.

„Камп је капацитета 5.000 места, али постоји могућност да се и додатно прошири уколико се укаже потреба. Вероватно ће бити потребе с обзиром на то да ће, све су прилике, посета ове године бити рекордна“, рекла је Јелена Галетин Жакић.

Она је додала да је у претпродаји цена кампа била 2.990, а да је на самој рецепцији кампа 3.500 динара, и то за период од седам дана.

Поред кампа, посетиоци „Егзита“ на располагању имају садржаје попут студентских и средњошколских домова, као и бројне хостеле у граду који су задржали приступачне цене од 10 до 20 евра по ноћењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се