Читај ми!

„Бир гарден“, башта добре музике на Ади Циганлији

Београд овог лета добија нову манифестацију под називом „Бир гарден“, која ће се одржати од 10. јула до 12. августа на Ади Циганлији, на почетку Макишке стране.

У природном хладу и прелепом амбијенту „Бир гардена“ посетиоци ће 34 дана моћи да уживају у преко 150 врста пива из 40 земаља, а свако вече ће се одржавати бесплатни концерти познатих бендова.

Сваког дана од 21 час на сцени „Бир гардена“ ће наступати рок, блуз, џез, реге и ска бендови, док ће за незабораван провод викендом бити задужени познати бендови са домаће и регионалне сцене: „Ортодокс келтс“, „Дел Арно бенд“, „Земља грува“ који ће наступити првог викенда, као и „Вампири“, „Дјечаци“, „Ева Браун“, „Плејбој“, „Артан Лили“, „Синестезија“, „Ничим изазван“, „Канда, Коџа и Небојша“, „Сви на под“, „Лира Вега“ и многи други.

Поред разноврсних музичких укуса, на „Бир гардену“ ће, без сумње, бити задовољени укуси и љубитеља пива. Посетиоци ће имати прилику да на једном месту пробају, поред домаћих и светских омиљених пивских брендова, и пива из малих пивара, која ће се точити на највећем шанку у региону.

Осим у вечерњим сатима и у току дана „Бир гарден“ ће бити место за бег из летње вреве и уживање у природи са пријатељима и породицом уз пиво и храну. Такође, лепа вест за све власнике кућних љубимаца је да ће на фестивал моћи слободно да дођу са својим најбољим пријатељима.

Да би посетиоцима боравак у „Бир гардену“ био што занимљивији, биће реализована дугогодишња, већ традиционална кампања „Бирам да рециклирам“ у сарадњи са "ReCan" фондацијом, као и добротворне, едукативне акције и занимљива такмичења.

Манифестација „Бир гарден“ се реализује уз подршку Града Београда, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Туристичке организације Београда и ЈП „Ада Циганлија“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се