Читај ми!

Ричи Хотин на Калемегдану у оквиру „Апгрејда“

Један од лидера светске електронске сцене Ричи Хотин наступиће на Калемегдану у оквиру првог „Апгрејд“ викенда који ће бити одржан 4. и 5. септембра у рову испод Војног музеја Београда.

Тај музичар се враћа у Београд после непуне деценије, а са њим долазе и продуценти Џулијан Џувеил и Фабио Флоридо.

Друго вече „Апгрејда“ биће у духу Берлина, а дух тог града донеће Ефдемин, Фанкшн и Борис у оквиру програмске вечери издавачке куће "Ostgut Ton", прве икад одржане на овим просторима.

Домаћу подршку гостима пружиће Филип Xави и Швабе, а улазнице се продају на благајнама „Евентима“ и „Гигстикса“ по промотивној цени до 1.390 динара за обе вечери.

Пуна претпродајна цена улазница за цео викенд биће 1.990 динара, док ће улазнице за појединачне вечери моћи да се набаве тек на дан догађаја, и то уколико се претходно не распродају све викенд улазнице пошто је капацитет ограничен на 2.000 посетилаца по вечери.

Хотин је прошле године обновио познати алтер-его Пластикман и објавио нови албум "X", уједно и прво издање од 2003. године, који је снимљен током његовог наступа уживо 2013. године у њујоршком Гугенхајм музеју. У марту ове године изашли су и ремикси које потписују водећи продуценти Диксон, "Tale of Us", Recondite и Dubfire.

Иако је Канађанин, рођен у Енглеској, његово име се снажно везује за Детроит и тамошњу сцену, на којој он, Џеф Милс и Карл Крег чине чувени троугао такозваног другог таласа детроитског техно звука, који је обликовао савремену електронску музику.

Хотинов албум "Decks, EFX & 909" из 1999. године, један је од најутицајнијих у музичкој историји, наводе организатори.

Његова глобална Минус турнеја и ове године обилази светске метрополе, а шпанска Ибица и ово године угостиће његове "Enter" журке на којима овог лета наступају и Марсел Дитман, Крис Либинг, Свен Ват, Родхед, Матадор, Гај Гербер, Адам Бејер, Аме, Мејсио Плекс и друга најтраженија светска имена данашњице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се