Читај ми!

Шумадијски блуз на Ушћу

Спектакуларним концертом на препуном Ушћу група „Смак“ прославила 45 година каријере. Легендарна крагујевачка рок група доказала да и даље одлично свира рокенрол.

Концерт је почео нешто око пола десет, а пред сам наступ на видео-биму могли смо да видимо који су бендови обележили године за нама.

Ипак, публика је нестрпљиво ишчекивала Точка, Бориса, Кепу и Зорана. Концерт је, уз овације, започео Точковим инструменталом.

Након тога, Радомир Михајловић Точак честитао је младим фудбалерима на освојеној светској титули.

„То нам је улепшало живот, а сада ћемо и ми да се потрудимо да улепшамо ваш“, рекао је фронтмен групе „Смак“ и песму Шумадијски блуз поклонио младим првацима света.

Кренула је одлична свирка групе коју воле сви - од председника државе до генерације две хиљаде и неке.

Још су у одличној форми и маестрално свирају рокенрол. Највећи капитал групе „Смак“ чине свакако њихове песме, али и пуно рада, труда и љубави.

Иако постоје већ 45 година, у пубулици смо могли да видимо више младих него оних из њиховог времена, што доказује да праве песме увек нађу пут до срца свих генерација.

Уз највеће хитове, публика је могла да ужива што у песмама групе „Смак“, што у инструменталним изведбама Радомира Михајловића Точка.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије