Читај ми!

Спектакуларни Роби уклонио кишобране

Најпопуларнији поп-певач данашњице Роби Вилијамс, одржао је концерт на београдском „Ушћу“ пред око 33.000 посетилаца.

У складу са називом турнеје Let me entertain you, или „Допустите да вас забавим“, Роби Вилијамс, бунтовник, романтик, мега-звезда, публику је пуна два сата анимирао, трудећи се да буде духовит а опет не бежећи од повремених псовки и сексуалних алузија.

Суочен са овацијама више од 30.000 посетилаца, био је дирнут, више пута поновивши: Па ја сам стварно звезда.

Део концерта провео је бос, а следећи део у килту. Певао је за своју ћерку, а затим је певао и са својим оцем који га прати на овој турнеји, а од ког је наследио таленат за забаву.

Управо је сцена место на ком Роби Вилијамс изгледа као да ту припада, одговарајући оним сегментима свог концерта за које је морао да буде увежбани професионалац, и повремено допуштајући себи да буде онај клинац који је тек напустио дечачки бенд и бунтовничком енергијом покушава да освоји свет.

Публика га је у неколико наврата заиста одушевљавала хорским певањем, а он и свих 20 музичара на сцени били су сасвим на висини задатка који турнеја: „Допустите да вас забавим“ својим називом намеће.

Киша је падала све време, али, занимљиво, нико се није крио, кишобране је већина затворила кад је концерт почео, а музичари су радо шетали по писти прилазећи ближе публици.

Било је и загрљаја и заједничких фотографија, било је и песама „Квина“, „Цепелина“ и других рок, а и џез икона. Било је и дирљиво и снажно и сасвим професионално.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара