Читај ми!

Београд се спрема за Робијев спектакл

Припреме за спектакл – сутрашњи концерт Робија Вилијамса на Ушћу – приводе се крају. Организатори најављују, чувени певач ће ово вече провести обилазећи српску престоницу, док ће се сутра после концерта одмах упутити у Атину где се његова турнеја наставља.

Let Me Entertain You je песма којом ће Роби Вилијамс почети концерт у Београду, и песма по којој се цела ова турнеја зове: Дозволите да вас забавим.

Између 30 и 35 хиљада људи ће се овом позиву одазвати, распоређени у неколико простора за стајање, на великој трибини за седење и у ВИП зони. Бина на којој ће Робија Вилијамса пратити 20 музичара је, кажу организатори, опремљена најсавременијом звучном и светлосном техником.

Према речима Ненад Никољића из оганизационог тима, бина је дуга 60, дубока 25 метара и висока исто толико.

„Биће ту још неких екстензија пошто се још поставља сценографија Робија Вилијамса“, објаснио је Никољић.

Тим Робија Вилијамса броји око 120 људи, има своје возаче и куваре. Иза бине у неких двадесетак објеката има чак и фитнес центар, мада, кажу организатори, са целим овим тимом сарадња је лака а њихови прохтеви нису превелики.

Капије ће бити отворене од 18 часова, а програм ће почети у 19.30. Пре Вилијамса на бину ће изаћи група „Перпетуум мобиле“ са гошћом Бојаном Стаменов.

Нови потврђени гости "Two Cellos" наступају око 20.45, а Роби би на сцену требало да изађе око 21.30. Уз ди-џејеве по његовом избору, после концерта следи журка.

Роби Вилијамс има 41 годину и 20 година солистичке каријере. За то време успео је да постане један од најпродаванијих музичара на свету.

У Београд долази у тренутку када је његов креативни врхунац подржан моћном машинеријом што обећава прави спектакл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара