Читај ми!

На седмом Екс-Ју рок фесту Стублићев „Филм“, „Гоблини“, „Нервозни поштар“

Легендарни Јура Стублић и „Филм“, култни панкери „Гоблини“ и фолк-рок великани „Нервозни поштар“ наступиће 4. јула на седмом Екс-Ју рок фесту у банатском месту Старчево, надомак Панчева и Београда. Улаз 300 динара.

Кратко али ефектно, Јура Стублић поручује из Загреба да ће на седмом Екс-Ју рок фесту публика моћи да види и чује најбољи састав групе „Филм“ у историји како свира своје највеће хитове!

Међу најпопуларнијим песмама ове групе су Замисли живот, Ми нисмо сами, Срце на цести, Сјећам се првог пољупца, Пјевајмо до зоре.

Општински стадион добро ће протрести „Гоблини“, шабачки панк бенд познат по песмама Има нас, У магновењу, Воз, Пут, Деца из комшилука, а ово ће бити трећи пут да долазе у Старчево.

„Сећамо се одличних концерата деведесетих у Старчеву за славу места. Било је феноменално! Чак се ових дана појавио и неки ве-ха-ес снимак! Знамо да на нашим концертима у Београду и Панчеву има много људи управо из Старчева“, кажу чланови шабачког бенда.

Коначно, фешта није фешта без „Нервозног поштара“, наводе организатори. Циркус Колорадо, Нова година куца на вратима, Мој форд стари, Ми смо дрвосјече само су неки од класика којима се сарајевски бенд прославио ударајући темеље фолк-рока.

Чланови „Нервозног поштара“ очекују да на њиховој свирци у Старчеву по обичају у публици буде „клинаца који нису били рођени када је 'Нервозни поштар' снимио своју прву плочу“ 1985. године!

Такође, на седмом Екс-Ју рок фесту наступиће и бендови „По кратком поступку“, "Blues Delivers", „Резервни план“ и „Креативни неред“.

Улазницe, које коштају 300 динара, могу се купити преко Туристичке организације Панчева и Дома културе Старчево, као и на дан одржавања фестивала, 4. јула, на улазу у општински стадион у Старчеву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара