Читај ми!

Бајага и Саша Локнер испуњавали жеље штићеницима у Палмотићевој

Момчило Бајагић Бајага и Саша Локнер уприличили су у среду поподне мини концерт за штићенике Института за ментално здравље у Београду, у оквиру њиховог редовног програма „Културни круг средом“.

Бајага са гитаром и Локи за клавијатурама извели су песме Од кад тебе волим, Пољуби ме, Тамара, Руски воз, Године пролазе, Ако треба да је крај, Ти се љубиш, Тишина, Плави сафир и Моји другови пред скоро стотину пацијената и припадника медицинског особља у просторијама Института у Палмотићевој улици.

„Иницијатива да дођемо овде потекла је од једног момка који је овде пацијент, а хтео је да остане анониман. Рекао ми је да би вам се јако допало да дођемо. Позвали смо Институт и тако је дошло до свирке“, објаснио је Бајага.

Додатну посебност овом наступу Бајага и Локи су дали инструменталном насловном темом из филма Ни на небу ни на земљи, коју изузетно ретко изводе уживо.

Директорка Института Душица Лечић Тошевски истакла је да су Бајага и Локи приредили изузетно вече, даровавши присутнима музику коју сви воле, песме које скидају окове и окрећу точкове.

Уручила је захвалнице Института Бајаги, Локију, Мирославу Цветковићу Цвелету који је те вечери био тонац, као и за читав бенд „Бајага и Инструктори“.

„Хвала вам на гостопримству. Хвала на подршци. Задовољство је било свирати за све вас“, написао је Бајага у књигу утисака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се