Читај ми!

„Бир фест“, најбољи промотер Србије

Београдски „Бир фест“ добитник је награде Најбоље из Србије у категорији „Најбоља манифестација у функцији промоције Србије“.

Дејан Грастић из Београдске културне мреже рекао је да то фантастично признање и да поред поноса, награда им намеће и одговорност да оправдају указано поверење.

„Ове године ћемо направити најбољи фестивал до сада, а надам се и угостити рекордан број туриста из целог света“, истакао је он.

Грастић напомиње да туризам доприноси повећању свести, толеранцији, разумевању и већем уважавању и поштовању различитости међу људима, као и да је порука коју желе да посетиоци фестивала из других земаља понесу са собом је та да је Србија гостопримљива земља, жељна дружења и интеракције са окружењем, што је по његовој оцени најважнија и немерљива вредност „Бир феста“.

Београдски фестивал пива, најпосећенији и највећи пивско-музички фестивал у југоисточној Европи, који је за 12 година посетило више од 6,7 милиона људи, успешно ради на побољшању имиџа Србије и Београда у свету.

Ове године на великој бини „Бир феста“, који се одржава од 19. до 23. августа, наступиће најпопуларнији бендови из земље и региона, а понуда пивских брендова ће бити на завидном нивоу, наводе организатори из Београдске културне мреже.

Акцију Најбоље из Србије од 2004. године организују Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Привредна Комора Србије и дневни економски лист Привредни преглед, са циљем да се промовишу најбољи робни и корпоративни брендови на тржишту Републике Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се