Читај ми!

Жика песмом зове у Шумадију

Вођа култне групе „Бабе“, Жика Миленковић, снимио је кратку песму „Сунце сија над Шумадијом“ као позив на „Арсенал фест 05“, који ће бити одржан 25, 26. и 27. јуна у Крагујевцу.

„Дођите на 'Арсенал фест', биће много забавно. Скупиле су се најбоље групе из региона!“, поручује Жиле, чије „Бабе“ наступају 25. јуна, прве вечери фестивала са „Елементалом“, „Хладним пивом“, Ортодокс Келтсима“ и другима.

Друге вечери, 26. јуна, свирају „Ритам нереда“, „С.А.Р.С.“, „Забрањено пушење“, „Артан Лили“ и „Бркови“, а њихов фронтмен Шемсо у свом Јутјуб позиву објашњава да на Арсеналу „има шта 'оћеш... има свега!“.

Прљави инспектор Блажа, који са својим „Кљуновима“ свира 26. јуна, претворио се у Супермена како би својим моћима одвукао колону „фића“ у родни Крагујевац на „Арсенал фест“!

Завршне вечери „Арсенала“ свира Горан Бреговић, који са „Оркестром за свадбе и сахране“ и Аленом Исламовићем обележава 40 година „Бијелог дугмета“, као и „Ван Гог“, „Коља и Гробовласници“, „Лет 3“... и „Рундек карго трио“, чији вођа Дарко Рундек каже да наступају на „вртном стејџу“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се