Читај ми!

Ниче град на Ушћу!

За предстојећи концерт светске музичке звезде Робија Вилијамса у Београду, 17. јуна на Ушћу, гради се прави мали град са бином широком 60 метара, најавили су организатори.

Припреме за музички спектакл улазе у завршну фазу. За техничку реализацију брине се чак 120 људи који путују са популарним певачем на актуелној турнеји "Let Me Entertain You 2015".

Савремена аудио-визуелна техника и сценографски елементи на Ушће долазе у више од 30 камиона. Због тако сложеног продукционог подухвата иза сцене ће бити изграђено више од 35 различитих објеката разних димензија и намена, од канцеларија и гардероба, до великих кухиња, просторија за костимографске пробе и загревање бенда са 20 чланова.

На бини ће се наћи сложен систем најмодернијих ЛЕД екрана попут оних који се користе за „Евросонг“ и друге највеће сценске спектакле, а публика ће помоћу њих моћи да прати симултано бројне кореографске промене Робијевог уиграног продукцијског тима, који ради припрема у Београд стиже два дана раније.

Због великог интересовања, на Ушћу се гради и досад највећа трибина за седење од 4.000 места, као и највећа ВИП зона од преко 1.500 квадратних метара, са сепареима, барским столовима и особљем.

Овогодишњи распродати концерти у европским метрополама, од Мадрида до Москве, почињали су насловним хитом турнеје Let Me Entertain You.

Вилијамс (41) на сцену излази у уским кожним панталонама, откривених тетоважа на рукама, са новом фризуром, офарбан у плаво, додатно појачавајући имиџ „лошег момка“ који га прати од почетка успешне каријере.

Спектакл популарног Мистер Миленијума садржи и елементе кабареа уз сјај и ретро гламур, бројна пресвлачења костима, много плеса, као и традиционално изводјење одушевљених девојака на сцену.

На овој турнеји Вилијамс први пут изводи све највеће хитове: Angels, Feel, Millennium, Rock DJ, Road to Mandaley, No Regrets, Kids, Bodies, Candy, Tripping, Monsoon, Come Undone, Better Man, Supreme, She's the One...

Концерт садржи и музичке цитате хитова „Лед Цепелина“, „У2“, „Битлса“, „АЦ/ДЦ“ и других, као и чувену обраду песме Freedom Џорџа Мајкла.

Посебно место заузимају обраде легендарне групе „Квин" - We Will Rock You и Bohemian Rhapsody Фредија Меркјурија.

Улазнице се продају се на благајнама „Евентима“ широм Србије и региона, по ценама од 3.990 у партеру до чак 24.000 динара у Голд ВИП сепареу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се