Читај ми!

Бојана: Да победимо, па нек иде живот

Представница Србије на „Евросонгу“ Бојана Стаменов очекује највиши могући пласман. „Даћемо све од себе. Ако бог да, да победимо, па нек иде живот“, рекла је Бојана.

Поводом одласка на „Песму Евровизије“ у холу Радио-телевизије Србије вечерас је одржано дружење са Бојаном, која је отпевала своју евровизијску песму Beauty never lies.

„Коначно је дошло време. Идемо у Беч у понедељак. Узбуђена сам, срећна и поносна. Даћемо све од себе. Ако бог да, да победимо, па нек иде живот“, рекла је Бојана. 

„Најпре очекујем пласман у финале, а онда у финалу очекујем највиши могући пласман, или ти негде при врху“, рекла је српска представница.

Видно узбуђена, Бојана је додала да се после такмичења нада новим сарадњама, као и да је ово велики корак у њеној каријери.

Овогодишња „Песма Евровизије“ биће 60. по реду и одржаће се у Бечу. Прво полуфинале заказано је за 19. мај, друго полуфинале за 21. мај, а финале за 23. мај.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара