Читај ми!

Још 500 улазница за сутрашњи спектакл „Вива Вокса“

Дан пред велики концерт хора „Вива Вокс“ у продају је пуштено још 500 улазница. Сви који дођу могу да очекују сјајан концерт, доста визуелних ефеката, спектакуларну бину и велики број нових песама.

Од концерта у Дому омладине 2011. године, сви наступи „Вива Вокса“ били су распродати. Након три пуна Сава центра 2012. године, „Вива Вокс“ је први хор који самостално улази у Комбанк арену са великим изгледима да је и напуни.

Ретко ко би се упустио у овако велику продукцију, али хор „Вива Вокс“ је за 10 година свог постојања већ стекао искуство на значајним и великим сценама као што су Генерална скупштина Уједињених нација у Њујорку, Велика хала народа у Пекингу, главна бина „Егзита“ и „Бирфест“.

Поред спектакуларне бине и визуелних ефеката, „Вива Вокс“ ће на сцену изаћи са неколико битбоксера (од којих је једна девојка!) али и са великим бројем нових песама. Публика ће имати прилику да чује потпуно нове песме, као што су Enter Sandman од „Металике“, End of Time од поп диве Бијонсе, један од највећих хитова прошле године – Chandelier од певачице Сиа, и још много тога.

Карте за концерт, чији је извршни продуцент "Marsh Creative Production", могу се наћи на свим продајним местима „Евентима“, као и на благајни Комбанк арене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара