Читај ми!

Атмосфера за „изгарање“ на петом „Арсеналу“

На петом издању „Арсенал феста“, који ће бити одржан 25, 26. и 27. јуна у Крагујевцу, наступиће и „Хладно пиво“, „Забрањено пушење“, „Ритам нереда“, „Лет 3“, „Болесна штенад“, Грамофонџија...

„Хладно пиво“ ће, уз старе хитове, на петом „Арсенал фесту“ представити тек објављени албум Дани затворених врата, наводи се у саопштењу „Лонг плеја“, преноси Танјуг.

Фронтмена овог бенда, познатог по хитовима Није све тако сиво, Питала си ме и Пјевајте нешто љубавно, Милана Кекина посебно одушевљава повратак загребачког бенда у визуелно упечатљив простор Кнежевог арсенала, старе војне фабрике из 19. века.

„То ми је једна од топ три локација у екс-Ју, јер оно што ми свирамо савршено паше уз индустријско окружење и онај циглени димњак преко пута бине. Да сам Енглез тамо бих снимао Оливера Твиста“, каже Кекин.

Први пут на крагујевачки фестивал долази легендарно Забрањено пушење“, које публика памти по песмама Југо 45, Зеница блуз, Пишоња и Жуга, Недеља кад је отиш'о Хасе...

Ријечки „Лет 3“, који је на прагу отварања потпуно новог музичко-уметничког циклуса, за први долазак у каријери у Крагујевац најављују „уживање, дељење велике заједничке енергије и изгарање до испарења“, наводи се у саопштењу.

На листи извођача „Арсенал“ ће имати и „Болесну штенад“ - панкере познате по хиту Инфостан. Публици ће представити други албум симболичног назива Десиће се лепе ствари.

Неопходну тежину крагујевачком фестивалу даће „Ритам нереда“ из Новог Сада чувен по бескомпромисним живим наступима и низом разбијачких панк химни као што су Пут безнађа, Десет година, Црно је све и Елита.

Наступиће и Грамофонџија, те раније најављени С.А.Р.С, „Елементал“, Коља и „Гробовласници“, „Артан Лили“, као и британски ди-џеј ЛТЈ Букем са ем-сијем Стамином.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара