Читај ми!

„Супернатурал“ све разигранији

Састави „Ничим изазван“, „Артан Лили“, „Земља грува“ и „Браћа Буразери“ обележили су девето издање еколошко-музичког фестивала „Супернатурал“. У парку на Ади Хуји поводом Дана Земље веселило се више од 10.000 посетилаца.

„Супернатурал“ све разигранији „Супернатурал“ све разигранији

Девети „Супернатурал“ фестивал који прославља Дан pланете Земље одржан у недељу на простору „Супернатурал“ парка на Ади Хуји, месту које је од илегалне депоније постало нови парк на Дунаву, ове године окупио је 10 000 посетилаца.

Велики број Београђана искористио је лепо време и пратио наступе дечијег хора „Чаролија“, младог бенда „Паклени Рибникари“, хора Дечијег културног центра Београд и наступе састава „Ничим изазван“, „Артан Лили“, „Земља грува“ и „Браћа Буразери“, који су наступили на главној фестивалаској бини.

Упознавање са водећим еколошким организацијама у оквиру програма Green Community, Капуера, органска храна са Зелене пијаце, изложба цвећа и зачинског и лековитог биља, „Теленор потрага за благом“ у првом парку лавиринту у Београду, Креативни контејнер, „кока-кола“ активна зона, одбојка на песку, и "Recan" рециклажна теретана само су неки од програма у којима су посетиоци овогодишњег фестивала могли да уживају у „Супернатурал“ парку.

У форми World Caffe дијалога компаније и млади лидери разговарали су о програмима компанија из области животне средине и улагања у младе, као и будућим пројектима и начинима сарадње.

„Супернатурал“ фестивал од 2007. године прославља међународни Дан планете Земље, са циљем едукације и подизања свести јавности о значају очувања животне средине. Као највећи еколошки догађај у Србији, који окупља више од 10.000 људи, „Супернатурал“ негује концепт дневног фестивала како би посетиоци имали прилику да се друже, стекну нова знања из екологије и заштите животне средине, уживајући у дневном светлу и природи.

Специјалним издањем фестивала „Супернатурал“ ће 2016. године обележити 10 година постојања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара