Читај ми!

„Вампири“ концертом 25. априла прослављају 25. рођендан

Група „Вампири“ ће приредити рокабили спектакл 25. априла на Фестивалу „Врачар рокс“ у Центру за културу „Божидарац“, када ће облежити 25. рођендан бенда.

„Вампири“ негују рокабили традицију и културу од 1990. године, а како се наводи у саопштењу Фестивала „Врачар рокс“, на концерту ће наступити и састав "The Few Fellas", као и група "Exeri".

Чланови састава "The Few Fellas" су прекаљени рокенрол музичари познати публици по бројним пројектима и позоришним представама. Овога пута ће публици представити своје виђење изворног рокенрола и свих тајни које овај звук крије.

Бенд "Exeri" је настао у Београду 2011. године. Чланови тог бенда желели су да одају почаст рокабилију и "doo-wop"-у, на овим просторима неправедно запостављеним жанровима.

Свирају искључиво обраде, хитове које готово сви знају, са циљем да приближе ову врсту музике својим слушаоцима.

Улазнице су доступне у "Феликс шопу" по претпродајној цени од 500 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво