„Суперприродна“ сатница „Супернатурал фестивала“

Девети по реду „Супернатурал фестивал“ биће одржан у недељу, 26. априла са почетком у 12 часова. Тачно у подне традиционално ће га отворити дечији хор „Чаролија“, а након њих ће дебитовати млади бенд „Паклени Рибникари“, као и хор Дечијег културног центра „Београд“.

„Суперприродна“ сатница „Супернатурал фестивала“ „Суперприродна“ сатница „Супернатурал фестивала“

Од 14 часова у наставку музичког програма наступаће састави „Ничим изазван“, „Артан Лили“, „Земља грува“ и „Браћа Буразери“.

Улазница за девети „Супернатурал фестивал“ ове године је рачун из одређених београдских продавница Макси или Темпо на коме су заокружени купљени Супернатурал производи.

Куповина два Супернатурал чаја по цени од укупно 400 динара или Супернатурал чај и Супернатурал мед по цени од укупно 550 динара омогућава бесплатан улаз на фестивал за једног посетиоца.

Редовна цена улазнице на дан одржавања „Супернатурал фестивала“ износи 600 динара, док је програм до 14 часова, као и сваке године, бесплатан.

Некада депонија, данас центар за промоцију животне средине 

Место одржавања фестивала, Супернатурал парк, настао је на некадашњој дивљој депонији шута, коју је „Супернатурал“ у сарадњи са Секретаријатом за заштиту животне средине, Општином Палилула, подршком осталих релевантних институција и партнера из бизниса трансформисао у Центар за промоцију животне средине, едукацију и културу.

Пројекат је Европска асоцијација за информисање о локалном развоју и заштиту животне средине за Европску унију (AEIDL) изабрала као један од 25 најуспешнијих у Европи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво