Читај ми!

„Бабе“, „Бркови“ и „Бед копи“ 29. маја најављују „Арсенал 05“

Култне „Бабе“, хипхопери „Бед копи“ и фолк-панкери „Бркови“ 29. маја у башти СКЦ-а Београда одржаће велики концерт загревања пред „Арсенал фест“ који се одржава 25, 26. и 27. јуна у Крагујевцу.

Три групе које су учествовале на претходним издањима крагујевачког „Арсенал феста“ – „Бабе“, „Бед копи“ и „Бркови“ – удружили су сада снаге специјално како би Београђанима најавили „Арсенал 05“.

Улазница за концерт сва три састава је 800 динара до 1. маја, а након тога ће бити 1.000 динара, а може да се набави преко мреже „Евентим“ и на благајни СКЦ-а.

„Башта је природно окружење за нас 'Бабе', а имаћемо и 'Бркове' тако да ће забава бити двострука. Заправо, биће тројка са 'Бед копијем'“, поручују „Бабе“, чувене по песмама Ноћ без сна, Ко ме тер'о, Сланина, Лола.

Додатно весеље у башти СКЦ-а 29. маја приредиће „Бркови“ - загребачки турбо/панк/фолк/wellness бенд који доноси прегршт хитова попут Боље да сам с френдовима пио рујно вино, Опасно се дрогирам, Нисам ја за тебе, Самац.

„Јако ценим оба бенда. Жику (Миленковића из 'Баба') сам упознао. Пријатан и дружељубив чоек. Тимбета и Ајса знам од раније, а недавно сам упознао и Виклера. Супер екипа за дружење, свирали смо неколико пута заједно“, каже певач „Бркова“, Шемсо.

Захваљујући хитовима Љубав или пиво, Уно, дуе, тре, Идемо одма', Металац, група „Бед копи“ је успешно покорила Халу спортова, мада по сопственом признању преферирају наступе у мањим клупских просторима и блиски контакт са људима, којег ће у башти СКЦ-а бити.

Први познати извођачи „Арсенал феста“ су С.А.Р.С, „Елементал“, Коља и „Гробовласници“, Артан Лили, као и британски диџеј ЛТЈ Букем са ем-сијем Стамином. Многобројни остали извођачи, њихов распоред по бинама и сатница биће сукцесивно објављивани.

Распродато је почетних 500 комплета улазница за све три вечери фестивала у Крагујевцу, који ће бити одржан 25, 26. и 27. јуна.

Само уз почетних 500 комплета ишла је и поклон мајица „Арсенал 05“. То значи да убудуће поклон мајица не следује купцима комплета који кошта 1.500 динара и може се и даље наћи преко мреже „Евентим“ и у Дому омладине Крагујевца. Од половине маја уз комплет почиње продаја улазница за сваку од појединих вечери фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво