Читај ми!

"OneRepublic" пред Београђанима после групе "The Makemakes"

Најављени специјални гости на концерту бенда "OneRepublic", 6. јуна у Београду, у Комбанк арени, биће представници Аустрије на „Песми Евровизије“, трио "The Makemakes".

Београдску публику ће пре великих звезда из Колорада, чланова бенда "OneRepublic" загрејати момци из Аустрије - група "The Makemakes" који ће ове године представљати Аустрију на „Песми Евровизије“ у Бечу, преноси Танјуг.

"The Makemakes" ће бити гости Београда 20. и 21. априла на промо турнеји, када ће се упознати са домаћом публиком, представити своју песму I Am Yours и најавити свој наступ пре концерта чувене америчке групе, наводи се у саопштењу „Тарамаунта“.

Талентована тројка "The Makemakes" - Доминик Додо Мурер (вокал), Маркус Макс Крист (бас) и Флоријан Фло Икс Мајндл (бубњеви) - изабрана је да представља Аустрију у конкуренцији од 16 кандидата који су се нашли у националној селекцији.

Нкон победе и велике пажње коју је привукла Кончита Вурст на прошлогодишњем избору за песму Старог континента, Додо, Макс и Фло су песмом I Am Yours успели да убеде публику и жири да могу да понове прошлогодишњи успех Аустрије на овој музичкој манифестацији.

Бенд "The Makemakes" је основан 2012. године и већ првим синглом The Lovercall освојили су аустријске музичке листе. Посебно су се истакли 2013. године као предгрупа на концерту бенда „Бон Џови“, након чега је уследио веома успешан сингл Million Euro Smile.

Интересантан назив бенда "The Makemakes", који песме изводи на енглеском, потиче од патуљасте планете Макемаке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво