Хардвел стиже на „Егзит“

Светска суперзвезда Хардвел наступиће први пут на „Егзиту“ 10. јула, другог дана фестивала, у оквиру велике светске турнеје на којој промовише нови албум "United We Are".

Високотиражни хитмејкер из Холандије већ другу годину заредом држи апсолутно прво место на Топ 100 светској ди-џеј ранг листи, а уједно је најмлађи којем је то пошло за руком.

Директни преноси спектакуларних живих наступа којима Хардвел редом осваја највеће фестивалске позорнице на планети, заједно са спотовима и видео-блогом, на Јутјубу у збиру имају више од пола милијарде прегледа.

Роберт ван де Корпут, познатији као Хардвел већ од четврте године упознаје се са музиком на часовима клавира, да би са 11 година пожелео да постане ди-џеј.

Са невероватних 13 година издаје прву плочу, а уз музику овог вундеркинда из холандског града Бреде, током наредних неколико година публика плеше у најбољим клубовима у земљи.

Приликом једног од гостовања на телевизији са 16 година, на питање водитеља одговара да му је сан да постане најбољи светски ди-џеј.

На светској ранг листи дебитује 2011. године, на 24. месту, да би годину касније стигао на шесто, а већ са 25 година тинејџерска жеља постаје стварност и две године узастопно Хардвел је и званично најтраженији светски ди-џеј и продуцент.

Оно што га највише издваја као феномен савремене музичке сцене су живи наступи чији преноси достижу вишемилионску гледаност највећих спортских догађаја.

Током једног од њих, чак 20 одсто твитова из разних карјева планете је било са његовим именом, док се на крају ова друштвена мрежа није привремено угасила под оптерећењем.

Управо један од таквих наступа, уз велику обострану жељу, и на врхунцу популарности ће имати у Новом Саду, на бини светски јединствене „Денс арене“, праћен фановима који га већ две године издвајају као најтраженијег у анкетама „Егзита“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се