Ринго Стар: „Разгледнице из раја“ у марту

Бивши „Битлс“ Ринго Стар открио је да ће издати нови албум у марту и кренути на једномесечну турнеју по Северној и Јужној Америци, пре него што буде примљен у Кућу славних рокенрола у априлу као соло уметник.

Осамнаести албум бубњара ливерпулских „буба“, назван Postcards from Paradise, у продавницама ће бити последњег дана марта, док је почетак турнеје планиран за 13. фебруар.

Серија концерата почеће у Луизијани, на југу САД, а девет наступа, око пола турнеје, предвиђени су за Латинску Америку. За сада су на списку Бразил, Мексико, Аргентина, Чиле, Колумбија, Доминиканска Република и Порторико.

„Публика у Латинској Америци је једноставно фантастична и пуна ентузијазма, и журимо да се тамо вратимо“ рекао је 74-огодишњи музичар.

Ринго Стар ће наступати у пратњи своје групе "All-Starr Band" коју чине познати музичари попут Ричарда Пејџа, вођа поп групе из осдамдесетих "Mr Mister", затим бивши гитариста групе „Тото“ Стив Лукатер и хеви метал бубњар Грег Бисонет.

Непосредно по изласку албума Ринго Стар ће и као соло уметник ући у Кућу славних рокенрола на церемонији у Кливленду, у америчкој држави Охајо, 18. априла. Као члан „Битлса“ у Кући славних је 1988. године.

Други живи члан чувене четворке из Ливерпула, Пол Макартни је и даље врло активан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се