Читај ми!

Алан Фицпатрик први пут у Београду!

Један од најтраженијих ди-џејева на свету, Алан Фицпатрик, наступиће први пут у Београду 15. новембра у Хангару код Луке Београд. Фицпатрик у престоницу Србије долази директно после наступа на Ибици, у Њујорку и Амстердаму, што само потрвђује његову репутацију и гарантује прави техно спектакл.

Озбиљну светску репутацију Алан Фицпатрик заслужио је радом за „Драмкоуд“ (Drumcode) легендарног Адама Бејера, где је развио способност да сједини различите стилове у сопственој продукцији.

Издања као што су Скексис, Always Something For Nothing, For An Endless Night и Prometheus, најбољи су показатељи Аланове вештине да направи универзалне популарне техно траке, које увек остваре контакт са разноврсном публиком.

Оваква продукција и позитивне реакције, отвориле су му пут до популарних клубова широм света. Његов сет из 2011. године, за Би-Би-Си Радио 1 Есеншал микс наишао је на одобравање, како од старих, тако и од нових фанова.

У овој години је између осталог урадио издања за етикете "My Favorite Robot" и "Quаrtz Records" и ремикс класика Dirty Cash, из раних 90-их, који нагиње ка хаус звуку.

Нашој публици хрватску електронску сцену представиће Петар Дундов, један од пионира техно музике на овим просторима, који је своја прва издања објавио давне 1993. године, под псеудонимом Unreal.

Са својим братом Шимоном покренуо је први хрватски техно live act под називом "Brothers Yard". Дундов је тражен широм света, а иза себе има више од 50 сингл издања и неколико самосталних албума.

Уз звезду вечери наступиће и београдски продуцент ди-џеј Спиди и суботички ди-џеј Дј Дфндр.

Први контингент улазница по цени од 690 динара распродат је у рекордном року, па је нова цена карте 990 динара, док ће на улазу у Хангар код Луке Београд бити нешто скупље. Улазнице се у претпродаји могу купити на свим продајним местима „Евентима“, као и на билетарницама Дома Омладине Београда и Комбанк Арене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара