Читај ми!

„Једносмерна“ додела МТВ ЕМА награда

Група "One Direction" освојила је три, а музичке звезде Ариjaна Гранде, Кеjти Пери и бенд "5 Seconds of Summer" отишли су из Глазгова са по две МТВ награде.

На додели годишњих МТВ ЕМА награда као најбоља песма изабрана је нумера Проблем дуетa Ариjане Гранде и Иги Азелија, док је Гранде добила награду и за најбољег женског извођача.

За најбољег поп извођача изабрана је група "One Direction", а добили су и награду за најбољи наступ уживо као и награду обожавалаца, иако нису могли да присуствују церемонији, па су се присутнима обратили преко видео-бима.

Џастин Бибер је најбољи мушки извођач, док је најбољи нови извођач "5 Seconds of Summer", који су добили награду и за најбољег "push" извођача.

Најбољи рок извођач је „Линкин парк“, алтернативни извођач "30 Seconds to Mars", док је Ники Минаж добила награду за најбољег хип-хоп извођача.

Најбољи извођач електронске музике је Калвин Харис, најбољи изглед имала је Кети Пери, која је добила награду и за најбољи видео за песму Dark Horse, док је награда за најбољи светски наступ добио Енрике Иглесијас.

Најбољи "Worldwide" извођач је Жоу Бичанг, док је награду „Глобалне иконе“ добио Ози Озборн.

Следећа додела МТВ ЕМА награда 2015. године одржаће се у Милану, у Италији и то у „Медиоланум форуму“.

Италија и Милано биће домаћини и Expo 2015, „Светске изложбе", чиме ће МТВ ЕМА догађај затворити годину интернационалних догађаја који ће се одржавати у Милану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара