Читај ми!

„Џинкси“ прослављају 20 година у Дому омладине

Загребачки поп бенд Џинкс, регионално познат по хитовима „Тамо гдје је све по мом“, „Смијем се“, „Да смо се вољели мање“, прославиће две деценије постојања концертом 12. децембра у Дому омладине Београда.

Певачица Јаја, гитариста Коко Москито и остак групе замислили су рођендански концерт у „Американи“ Дома омладине „као својеврсну ретроспективу свих 20 година, од најранијих дана до данас“.

„Дакако да ће ту бити и сви највећи хитови, али сигурно ће бити и неких изненађења и песама које неко време нисмо изводили, а припремили смо их управо за ову годишњицу. Дођите у Дом омладине и прославите заједно с нама наших првих 20 година“, позива Коко.

Улазница за слављенички концерт „Џинкса“ од данас кошта 1.200 динара на благајни Дома омладине, односно преко мреже Евентим.

„Полако смо зашли у године у којима нам је феноменално да викендом мало побегнемо од куће, тако да се на бини дефинитивно осећамо младо, поготово кад још погледамо у првих неколико редова публике, тамо изгледа да се баш ништа не мења“, истакао је Коко.

Џинкс су већ пунили „Американу“ Дома омладине приликом свог првог самосталног концерта у Београду 2009. и потом 2012. године, као и Студентски културни центар 2011. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 31. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије