Читај ми!

Крај „Егзит“ авантуре

Наступом чувеног електронског састава "Underworld" завршен је премијерни „Си денс“ фестивал у Будви, и уједно окончана велика овогодишња „Егзит“ авантура.

Према проценама организатора, „Егзит" авантуру, састављену од три фестивала - "Rock@Exit", „Егзит“ и „Си денс“, посетило је више од 260.000 људи, што је нови рекорд.

„Највећа звезда је била публика 'Егзита', најбоља публика на свету, која је осам дана истрајала у најбољој забави по блату и песку, по киши и сунцу, на Тврђави и на плажи“, наводи се у саопштењу организатора.

Публика је последње вечери „Си денса“ имала прилике да чује неке од највећих хитова групе Underworld са њихових осам студијских албума.

Међу нумерама које су изведене био је и чувени сингл Born Sleepy, уз који је приређен и завршни фестивалски ватромет.

На Главној бини, последњег дана, наступили су и Марк Најт и Хуан Еткинс, а осим представника електронског звука, публика је могла да чује и види и бендове "Urban&4" и „Дарквуд даб“.

Последњи наступ на морском делу феста припремили су у „бек ту бек“ (back2back) наступу на електронској Денс перадајз бини ди-џеј "2beat or not 2beat" и ди-џеј Рашид.

Током три дана фестивала на Јазу у Црној Гори наступило је укупно 123 извођача на шест фестивалских бина, а „Си денс“ је трајао од 15. до 17. јула у Будви.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво