Читај ми!

„Џемироквај“, свирка уз море

Прво издање „Си денс“ фестивала, који је део „Егзит“ авантуре почиње данас на плажи Јаз у Будви, а већ првог дана на бини поред мора наступиће „Џемироквај“.

На плажу Јаз код Будве већ су стигли први посетиоци „Си денс“ фестивала, који ће трајати до 17. јула.

Током три дана фестивала на Јазу у Црној Гори ће наступити 123 извођача на пет фестивалских бина, а капије фестивала биће званично отворене у 19 часова.

Осим „Џемирокваја“, у наредним данима ће наступити „Егземпл“ и „Андерворлд“, као највећа имена на Главној бини.

Најављено је много сјајних имена електронске сцене, као што су Хуан Аткинс, Марк Најт, Роџер Санчез и Тимо Мас. Међу регионалним извођачима наступиће, између осталих, репери „Бед копи“, „Дарквуд даб“, „Лолобриђида“, Рамбо Амадеус, "Urban & 4", "Eyesburn i The Books".

Овогодишњи први „Си денс“ почео је заправо јуче, журком на 10.000 метара у „Парти авиону“, који је организовао „Егзит“, а током лета је наступио млади ди-џеј "Dimension", који ће данас такође наступити на „Си денсовом“ „Мејн стејџу“.

У парти авиону је наступио и Бранимир Росић на акустичној гитари, тако да је и на 10.000 метара висине публици било практично понуђено две бине.

Током дана ће на плажи бити организоване дневне журке на "Dance Paradise", Реге и Латино стејџу, које ће сваког дана почињати у 13 часова и бити бесплатне за све заинтересоване.

Од данас улазнице за „Си денс“ биће доступне само на улазима на фестивал и то по ценама од 44 евра за сва три дана фестивала.

Овогодишњи „Егзит“ био је петнаести по реду, а „Си денс“ се одржава први пут од 15. до 17. јула на плажи Јаз у Будви.

На Јазу су постављени кампови, а једна особа за боравак у кампу треба да плати 30 евра.

Организован je превоз аутобусима за становнике Подгорице, Никшића, Цетиња и других градова у Црној Гори.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво