Читај ми!

„Дип диш“ на „Егзиту“!

После дугих шест година паузе, један од највећих двојаца у историји денс и електронске музике „Дип диш“, поново је на сцени. Једна од станица ексклузивне турнеје биће Нови Сад, прецизније „Егзитова“ Денс арена 13. јула.

Овај хаус двојац последњег дана 15. издања новосадског празника музике, на Петроварадинску тврђаву доводи еминентна музичка имена, као што су чланови "Better Lost Than Stupid", "Jaymo & Andy George" и "Waze & Oddysey".

Денс арена најбољег европског фестивала представља специјалне back to back наступе, организоване поводом 15. издања „Егзита“.

Након "Wild Life" вечери састава "Disclosure", која ће окупирати Арену 10. јула, журку ће другог дана „Егзита“ наставити један од омиљених ди-џејева фестивала у оквиру вечери "Carl Cox vs Friends".

Треће вечери Тврђаву ће протрести „Грозница суботње вечери“, а „извор заразе“ биће суперпопуларни Афроџек. Шлаг на торти за љубитеље електронске музике биће поменути ди-џеј тандем „Дип диш“. 

Шарам и Дабфајер, који чине „Дип диш“, наставили су сарадњу после шест година паузе синглом Quincy, као и Reunion журком у Мајамију, која је представљала најишчекиванији наступ на великој смотри електронске музике - Winter Music Conference.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије