Читај ми!

„Стари суграђани“ из Загреба сутра у Новом Саду

Новосађани ће сутра увече чути све хитове без којих би један концерт „Парног ваљка“ био незамислив. Рахимовски сматра да се „као стари суграђанин“ враћа у један прави рокерски рај из седамдесетих година.

Популарни ветерани хрватске рок сцене, бенд „Парни ваљак“, одржаће сутра концерт у новосадском СПЕНС-у, као део наступа на којима промовишу свој нови албум Нема предаје.

Певач Парног ваљка Аки Рахимовски рекао је на конференцији за новинаре да ће репертоар песама на сутрашњем концерту подразумевати песме са новог албума, али да је бенд припремио и све хитове без којих би њихов концерт био незамислив.

Рахимовски је рекао да се бенд у Новом Саду осећа као „стари суграђанин“, јер је први албум 1976. године снимљен управо у овом граду, у „Студију М“ Радио-телевизије Војводине.

„Тих седамдесетих година у Војводини је био један прави рокерски рај, у коме смо знали свирати по две недеље и свако вече путовати по местима као што су Вршац, Бачка Паланка, Суботица или Зрењанин, и сада се осећамо као да смо се вратили кући“, објаснио је фронтмен.

Додао је и да је задовољан јер је на овогодишњој турнеји у Србији, током које су већ свирали у Крагујевцу и Београду, приметио да публика зна песме са новог албума и додао да је то за њега показатеља да је „бенд и даље близак публици и да она цени све што раде“.

„Живети од старе славе можете неколико година, али онда досадите и себи и публици. Овај нови материјал који промовишемо ће бити заступљен и на концерту у Новом Саду, али остатак репертоара ће бити оне песме које се морају одсвирати“, рекао је Рахимовски.

Почетак концерта „Парног ваљка“ заказан је за 20 часова у Великој сали СПЕНС-а, а улазнице се могу набавити по ценама од 800 до 1.400 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије