Читај ми!

Слеш снимио трећи соло албум

Не зна се назив, нити датум изласка, али албум са 17 песама - 16 вокалних и једном инструменталном – је готов, тврди познати гитариста Слеш.

Бивши гитариста америчке групе „Ганс енд роузис“ (Guns 'n' Roses) Сол Хадсон познатији као Слеш, изјавио је да је завршио свој трећи соло албум, пише данас часопис Класик рок магазин.

Лист наводи да ће албум бити ускоро објављен, иако још нема назив нити је познат тачан датум изласка.

На албуму је 17 песама - 16 вокалних и једна инструментална. Албум је снимљен у сарадњи с Мајлсом Кенедијем и пратећом групом „Конспирејторс“ (The Conspirators).

Као радни наслови спомињу се песме I Wanna Pull Your Hair, It Puts The Lotion On Its Skynyrd, Cheap Dick, Manual Automation, You're The Truth, Dirty Girl and Music To Murder Your Girlfriend By.

Слеш је листу рекао да још није дао име албуму нити је дизајнирао насловну страну, али је додао да ће то брзо бити готово.

Према његовим речима, после предстојеће турнеје с групом „Аеросмит“ по САД, постоји могућност да обиђе Велику Британију и Европу.

Слеш је препознатљив по својој дугој коврџавој црној коси, великом шеширу, цигарети у устима и „љубави“ према вискију „Џек Данијелс“.

Поседује више од 250 гитара међу којима познате марке „Гибсон“ и „Фендер“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара